Siteni tanıt - hemde Bedava

     Site tanıt hemde bedava sloganı ücretsiz üyeliksiz olmasıyla basit bir işlemle sitenizi ekleyip tanıtabilir hit alabilirsiniz. Seo açısından yararlı backlink kaynağı olan web blogda bir çok web sitesi tanıtılmaktadır. Bir çok konu üzerinde Site eklemesi yapılan sitemizde sizde hemen sitenizi ekleyebilirsiniz.



Siteni Tanıtarak Backlink kazan 

İyi bir backlink geliştirme stratejesi, doğal olarak görünen ve herhangi bir etki ile geliştirilmemiş, manipüle edilmemiş olanıdır. Genelde bir arama motoru kaliteli sitelerden belirli periyotlarda edilen backlink listesine bakar. Ve bu listedeki sitelerin farklı ip kaynaklarında yer alması gerekir.

Arama Motoru Sitenizi Sevebilir 

 Aşağıda listelediğim maddeleri gerçekleştirerek, arama motoru botlarını kendi tarafınızda tutabilirsiniz:
  • Bağlantı Hızı: Aylarca bunu sürdüremeyeceğiniz için 2 gün içerisinde 100 farklı backlink edinmeye çalışmayın. Bağlantı edinme frekansınız ilk etapta ne kadar hızlı olursa spam olarak algılanma ihtimali de o derece artar. Arama motorları süreklilik ve tutarlılık arar.
  • IP Çeşitliliği: Küçük blog veya altsayfalardan oluşturarak edindiğiniz 20 backlink ilk etapta hoş gibi görünsede ip çeşitliliği olmayan backlinklerin yapay olarak algılanma ihtimali herzaman yüksektir. Bu yüzden edindiğiniz tüm backlinkler farklı ip kaynaklarından gelmesi gereklidir. Farklı ip adresleri üzerinde yayın yapan çeşitli sitelerden backlink edinin.
  • Birçok SEO uzmanı "dofollow" ve "nofollow" olarak karışık backlink edinilmesi gerektiğine inanır. Edineceğiniz backlinklerin %10-%20 gibi bir oranının nofollow kaynaklarında gelecek olması, backlinklerin doğal olarak edinildiği konusunda yardımcı olacaktır. Bu konu hakkında güçlü bir kanıtımız yok fakat göz önüne almaya değecek bir unsur.
  • Link Popülasyonu: Arama motorları güvenilir kaynaklar ve otorite sitelerden gelen backlinklere önem verir. Google pagerank sistemine sahip fakat diğer arama motorları değil ama bununla birlikte diğer motorlar yüksek kaliteli backlinklere önem vermekte. Ne kadar çok kaliteli backlink ağına sahip olursanız o derece iyi bir sıralama elde edersiniz.
  • Benzerlik: Site içeriğinizi taze ve güncel tutmanız size sürekli gelecek bir backlink potansiyeli altyapısını hazırlar. Arama motorları en güncel bilgi sunan alakalı siteleri arar. Eğer sitenizi bir konuyla ilgili tutarlı benzer içeriklerle birlikte geliştirir ve bu doğrultuda backlink zinciriniz artarsa arama motorları sitenizi işaretler ve zamanla dikkate almaya başlayacaktır.

Site ekleyerek bir çok konud size yardımcı olabiliriz. Ücretsiz Backlink alarak Sitenizi bedava tanıtabilirsiniz.  
300 x 250

7 Yorum

Cevap Sil

www.habergundogdu.com

Cevap Sil

www.seslisehrim.com www.tasarimhosting.com tekrar açılmıştır arkadaşlar

Cevap Sil
Adsız

http://www.fasizmeolum.blogspot.de/

Cevap Sil
Cevap Sil

Erkekler ne düşünür hakkımızdaki herşey
www.erkeklernedusunur.blogspot.com

Cevap Sil

Hacker arıyorum gelen kişi komutan olacak yani admin yardımcısı lütfen gelin

http://torunhackteam.yetkinforum.com

Cevap Sil

sohbetlobi ile chat odalarımızla her kesin gözdesi olabilir onlara bilgilerini paylaşabilirsin. Yani sayamadığım bir çok şey sohbetlobi mekanında!

Yorum Forumu iletisi şablonu : Forum için yazılan yazılar için uygun kategori olduğunu ve etiketlemeninde o şekilde yapılır olduğunu unutmayın.

Yorumlarınızla Bize Katkı Yapın

TOP