Blog Backlink eklemek

Sevgili webmasterler ve site sahipleri bu paylaşım konumuz Bloglara backlink eklemek üzerine sadece kendi blogumuz değil backlink eklenebilir temiz ve spama düşmemiş blogları paylaşmak için bu konuyu oluşturuyoruz.

Öncelikle Bloglara backlink ekleme hususunda etki ve tepkiler açısından bilgi vermekte fayda oldugunu düşünüyorum çünkü denli yada densiz yüzlerce bu konu hakkında başlıklar ve yorumlar oluşturulmuş öyle gördüm ki Seo hocası denilen kişiler bile bu işi çıkar mayet açısına getirmişler tamamen hite oynamaktansa kullanıcıyı bilgilendirmekte fayda olduğunu düşünüyorum bir konusunda backlinkin ne kadar faydalı olduğu konusunu istisnasıs backlink satın almayı düşündürücek kadar yazarken 2 yıl geçmeden backlink işine tam bir fiyasko diyor bu akıl döngüsünü oluşturan kişilerin Seo hocası olarak geçinmeleri ise bence komedi hocası olarak gözümde yerlerini alıyorlar bu arkadaşların atladıkları şeyler yani aslında ilk denemelerinde backlink ekleyerek yükseldiklerinde sonrasında spam yada geri düşüşleri gelişi güzel araştırıp düşüşleri yaşayınca backlink kötülemeye başladılar fakat iş şaşırtıcıdır ki aslında bizim backlink diye tabir ettiğimiz yorumlama özelliği sitelerin konular üzerinde ki aktifliğini de arama motorlarına dile getirmektedir yazılan konuların değerlerinin ölçülmesi açısından yorumlarda önemlidir ve bu yorumların nereden kimden geldiği de bir o kadar önemlidir. Karalama kampanyaları veya blog yapmak isteyen yükselmek isteyen arkadaşların ilerleyişini çivileyen bu seo ustaları olduklarını idda eden kişileri şiddetle kınıyorum. İşte size blog backlink eklerken uyulması gereken kurallardan bahsedeceğim. 

Nasıl backlink yorum yapılır 

Yükselmek istediğiniz kelimeyi backlink başlıgına ekleyiniz ve linkinizi başlık linkine ekleyiniz, kelimenizi en az bir, üç kereden fazla yorumda geçirip linklemeyiniz. blogunuz ile ilgili açıklama oluru oldugu kadar yapılan yorumun konusunun da ilgili içerigiyle ilgili yorumunuzu mutlaka bulundurun. Sitenizin hangi kategoride oldugunu bilin ve o kategoride ki sitelerle yorumlaşın Genel siteler hepsine verir alır, Edebiyat edebiyata kimya kimyaya verirse daha çabuk ilerleme olur ve iyleşme çabuk sağlanır. Kan grubu gibidir backlink işi. 



Şimdi güncellenmek üzere bir blog listesi oluşturuyorum bu listeye bu konuya yorum yaparak yada bana email atarak da güncelleme zamanında eklenmesini istediğiniz blog siteleri sisteme dahil edebiliriz. 


işte yorumlarla backlink ekleyebileceğiniz bloglar 

Blog listesi 1 

Blog listesi 2 

Blog liste 3


listeler güncellenmektedir. Blog ekleme listesi 4 oluşturulacaktır. Blog ekleme listesi 4 için konu altına yorum yaparak yada ersince1907@gmail.com adresine mail atarak iletişim forumunu doldurarak ekletebilirsiniz. 
300 x 250

13 Yorum

Cevap Sil
Seo Link

Bütün hepsi açık linklere harika çöplük olmadan ekleyen ekledi :)

Cevap Sil

Seo açısından harika bir blog yapmışsınız teşekkür ederiz.

Cevap Sil
Mert

Siteler için teşekkür ederim biraz ekledim bende backlinkler faydalı gelir umarım

Cevap Sil
Cevap Sil
Cevap Sil
Cevap Sil
Cevap Sil


Merhaba Sayıdeğer blog yazarı, Bu değerli konu ziyaretçilerinize gerçekten yardımcı olmakta bunun için biz ziyaretçiler teşekkür ederiz.
Sizin gibi seviyeli bloglar her zaman değerli paylaşımlar sunar, Bu ilgili ve bilgili paylaşımların devamını bekliyoruz blogunuzu zevkle
takip ediyorum. Gününüz güzel olsun.

size değerli bilgilerden bahsetmek isterim. izmir nöbetçi noter izmir bölgesinde aranan bir noter ofisidir, Nöbetçi Noter ofisini bulmak
buradan ulaşımı sağlanabilir. 1841 irlanda başlıklı aramada tarihi efsaneler bulunmaktadır, irlanda bölgesinde
yaşanan bu olaylara gözatmak isterseniz buradan gelin. Güzel sözler olarak yeni paylaşım yapan blogumuz yüzlerce yeni güzel sözlerle buluştu bknz:Güzel Sözler
Zibrit Tavuğu bir harikadır sizde göz atarak bu mükemmel canlı hakkında bilgi edinebilirsiniz. Siteni Tanıt bölümünde ücretsiz tanıtım yapabileceğiniz bir yer var.
Düşünceler blogum düşünceler ve dünya farklı konuları ele alan bir yazım çeşitiyle okurunu karşılıyor bu blogu gözden geçirmelisin. bknz:Düşünce blogu işte bu kadar.

Cevap Sil

kaliteli bir paylasım olmus tesekurler

Cevap Sil
Cevap Sil
Cevap Sil

radyo yayını dinlerken heves parça dileyebilir ve odalar içerisinde ki istatistikler ile ilgili ayrıntılı bilgili olabilirsiniz. Canlı okey Salonları Defalarca kez güncellenen ve tasarlanan internet adresimiz defa emelli olarak tamamiyle kullanıcıları merkezli şeklinde tasarım edilmiştir. Istediğiniz her yerden kolaylıkla sohbet odalarına bağlanmak bundan sonra defa kolay.

Yorum Forumu iletisi şablonu : Forum için yazılan yazılar için uygun kategori olduğunu ve etiketlemeninde o şekilde yapılır olduğunu unutmayın.

Yorumlarınızla Bize Katkı Yapın

TOP